Predstojeće praznike Studentski parlament Ekonomskog fakulteta i Studentska Asocijacija Nova obeležiće u duhu pokalnjanja i davanja, organizujući humanitarnu nedelju, koja se realizuje u okviru humanitarne akcije “Zajedno za Kosmet”. U periodu od 23.12. do 27.12.2019.godine biće realizovane različite aktivnosti, namenjene
prikupljanju sredstava i predmeta za formiranje novogodišnjih poklona deci sa područja Kosova i Metohije. Studenti će imati priliku da se zabave ali i da najmađima ulepšaju praznike.

Zainteresovane u tom periodu očekuje sledeće:

  • U holu fakulteta, kod amfiteatra, biće postavljena kutija koja će stajati tokom cele nedelje , a koja će služiti za prikupljanje predmeta (gardarobe, igračaka i slično)
  • U utorak će biti održana projekcija filma ” Love, Actually” , sa početkomu 14 časova, u Klubu Ekonomskog fakulteta. Karte se mogu nabaviti u kancelariji Studentskog parlamenata, do 24.12.2019. godine, po ceni od 150 dinara
  • Sreda je dan održavanja kviza znanja. Isti će se realizovati u Klubu Eknomskog fakulteta , sa početkom u 14 časova. Takmičiće se timovi, koji mogu imati od tri do pet članova. Prijave u kancelariji Studentskog parlamenta ili putem poruke na stranici do utorka, 24. decembra, po ceni od 100 dinara po članu ekipe.
  • U četvrtak će biti održana žurka, u Klubu Ekonomskog fakulteta, sa početkom u 14 časova!

Maja Milić


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *