Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova organizuju “7. FORUM MLADIH EKONOMISTA”. Prisutni će ove godine imati priliku da na Zlatiboru borave jedan dan duže. Događaj će biti održan od 10. do 13. marta u studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović”.

Ovaj, sada već tradicionalan, događaj ima za cilj da okupi sve zainteresovane studente i mlade ljude na jednoj od najlepših planina u Srbiji. Svi učesnici će imati prilike da čuju različite predavače na temu “Digital Today”. Informacije o predavačima na ovogodišnjem Forumu će biti naknadno objavljene.

Forum mladih ekonomista, pruža priliku da pored edukacije i sticanja novih znanja i veština, studenti imaju priliku i da se druže i upoznaju nove ljude. Svim učesnicima dostupni su sportski tereni i teretana u sklopu odmarališta. Takođe, svake večeri biće organizovane žurke za studente. Tokom trećeg dana boravka, svim prisutnima će biti omogućene različite aktivnosti u prirodi ili će oni sami organizovati svoje vreme.

Marina Georgievski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *